Gezond vanuit de kern

……….. over vanalles om………. ……….. lichaam en geest………. …………. vanuit de kern………… .in beweging te zetten richting: …… positief gezond gedrag…… …….. gezond omgaan met…….. ………… gezond blijven…………. …………… gezond zijn …………..

Over

Jolande foto gemaakt door Laura Baas

Jolande foto gemaakt door Laura Baas

Als dochter, vrouw, moeder, aardbewoonster ben ik in continue beweging, op zoek naar de kern van het bestaan, in balans met mijn eigen waarden.

Met mijn beroep op zak, oefentherapeut Cesar, heb ik mij in de loop der jaren ontwikkeld van basis oefentherapeut tot volwaardig therapeut op gebied van adem, ontspanning, motorische ontwikkeling en tevens als gesprekspartner, bewegingscoach en inspirator.

Naast de opleiding oefentherapie Cesar ben ik opgeleid ademtherapeut, Therapeutic touch therapeut en ben ik Coach voor mensen met Chronisch Pijn

Op mijn bestaande site Cesar therapie krijg ik van collega’s en cliënten veel positieve feedback.
Omdat ik mijn cliënten op verschillende manieren benader en aanmoedig om hun eigen weg te ontdekken naar verandering in omgaan met klachten en omdat ik van schrijven houd, heb ik besloten om naast mijn Cesar website, een site te creëren waar ik columns kan schrijven over
…………alles wat lichaam en geest gezond maakt ………vanuit de kern.

Ik kan op deze site vanuit een ruimere jas schrijven, over de dagelijkse dingen waar de zoekende mens tegenaan loopt. Over ervaringen die mij helpen een ander te volgen of om een ander te inspireren. Over visie en gedachten rond de kern van ons zelf, het “eigen” wijze IK.

Uiteraard, hoop ik dat het voor de lezers, die gaan komen, een bron van inspiratie kan zijn, dat het lezen van mijn columns, een ander een stapje dichter bij de eigen KERN brengt….

Lees aandachtig, wees geboeid en reageer zonder dat het mij vermoeid,
alleen vol vertrouwen kan feedback bouwen.

Recent geschreven

Recentste reacties

Categorieën

Links

  • ... meer links
  • Archief

    •    

    Handig