Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

De beste verandering

De beste verandering bedenk je in je hoofd, omgeef je met je hart en komt vanuit je buik.
Zodra de drie “bazen” samenwerken kun je stappen maken, stappen die voor jou zo belangrijk zijn dat je ze met hoofd, hart en ziel draagt, steunt en bijstelt.
Soms laat eerst je hart voelen dat er iets verandert moet worden.
Of in je onderbuik voel je de energie om een andere weg in te slaan.
In het hoofd ontstaat een idee, door een prikkel van buiten af.
Telkens als je slechts een van deze delen de verandering in gang laat zetten komt er niet veel van terecht, voor je het weet ben je weer terug bij af.
Neem de tijd voor je gevoel, de opborrelende energie of het idee in het hoofd.
Laat het nieuwe idee in je buik rusten, in je hart spelen en in het hoofd ronddwalen neem de tijd met jezelf te overleggen, jezelf van alle kanten serieus te nemen en dan kom je tot een mooie echte verandering, met een goed gebouwd vangnet wat je verend ondersteunt als het even anders gaat dan je had verwacht.
Ik ben blij dat ik deze techniek beheers en dat ik mezelf op die manier losjes, levendig en veranderbaar houdt. Mijn favoriete uitspraak is niet voor niets : “Houd je soepel!

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*