Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Netwerken

Steeds meer groeit het netwerken uit tot een manier van contact houden met collega’s, geïnspireerd raken door mensen die in de raakvlakken van jou vakgebied zitten of geboeid raken door mensen die een geheel ander vak uitoefenen.
Het fijne is dat jezelf kunt bepalen hoeveel energie je er in wilt stoppen.
En hoe je het ook went of keert het is altijd leuk, een opsteker te krijgen van deze of gene, over een opmerking als reactie op een ander, over een artikel dat je schreef, over een uitspraak die je doet etc.
Ook de oefentherapeut gaat in de tijd mee en zijn al lang uit hun stoffige achterkamertjes gekropen. Een oefentherapeut is iemand die zich laat zien, laat horen en laat bewegen om zo ook de ander in beweging mee te nemen.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*