Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Met eigen kracht op weg

Naar mijn beleving bestaat zoiets als onze eigen kracht en ik geloof in onze eigen kracht.

Volgens mij hebben wij veel meer invloed op onze eigen gezondheid hebben dan we momenteel voorgeschoteld krijgen wat we onszelf aanleren. Niet alleen door gezond te eten en te bewegen, ook ons denken en onze manier waarop we in het leven staan hebben effecten op ons welzijn en onze gezondheid. Er is veel meer dat wij kunnen doen dan we ons waarschijnlijk beseffen.

Ik voel me geprikkeld en gesteund om anderen te helpen weer grip te krijgen op je gezondheid en geluk/welbevinden. Hiervoor ga ik uit van onze eigen kracht. wordcloud-3

In mijn werk met jou zal ik dan ook continu jou uitdagen om zelf in beweging te komen en te ontdekken waar je wensen, grenzen en hiaten zitten. Niemand is perfect, niemand is klachten en pijnloos wel is iemand in staat om zijn/haar eigen lichaam zo te leren kennen, aanvoelen, waarderen dat hij /zij goed voor zich zelf kan zorgen zowel op fysiek als mentaal vlak.
Ik daag jou uit om met mij aan de zijlijn, met jezelf de stappen van verandering aan te gaan op weg richting gezond.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*