Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

In beweging komen en blijven

Mijn dagelijkse taak is mensen in beweging brengen en houden om zo de beweeglijke toestand van ons lichaam op peil te brengen en te houden.
Veelal komen klanten naar mij met een hulpvraag als de klachten in het lichaam zich eenmaal hebben aangediend.
Ook bij mijzelf heeft een klacht mij in beweging gebracht.
Om de juiste patiënten groep in mijn praktijk te laten komen, ben ik op zoek gegaan naar leermogelijkheden op het gebied van pr en marketing. Ik ben terecht gekomen bij Open Circle Academy en zij hebben mij mijn ogen geopend, mij uit mijn comfort zone laten stappen en mij mijn uitdagingen, die diep weggestopt zaten onder vele maar’s, en hhmmm’s en hoe’s en vooral niet te vergeten alle spoken en beren op de weg naar boven laten komen.
Ik ga stappen, lopen en rennen om mijn bedrijf te promoten. Ik ben namelijk trots op wat ik doe, trots op wat ik bij mijn cliënten bereik en ik ben er van overtuigd dat elk mens zijn/haar eigen drive kan vinden om uit negatieve spiralen te stappen.
Van klacht naar kracht, ook ik grijp deze veelgezegde spreuk van mij nu met beide handen aan en ben nu al blij dat ik een andere richting op beweeg.
Bedankt voor alle inspiratie Nisandeh Neta.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*