Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Wandelen

Het gebeurt nogal eens, zeker 1x per maand dat mijn lief en ik er op uit trekken om een lange wandeling te maken. De treinkaarten van Blokker, NS, HEMA zorgen ervoor dat we een goedkope verre dagtrip kunnen maken en op de plaats van bestemming een leuke wandeling uitstippelen. Dat brengt ons in alle uithoeken van het land.

Wandelen met en byzonder tintje

Wandelen met en byzonder tintje

Deze keer werd het het midden van het land, een wandeling van Ede-Wageningen langs de oude ENKA muren
oude fabrieksmuur

oude fabrieksmuur

via het Koetshuis naar de markt in Wageningen, om daar mijn lieve vriendin en haar man te treffen bij de Kater, om vervolgens via de dijk met het Lexkesveer de Rijn te gaan over en via het Hemmense bos naar Valburg. Daar moest een neefje verrast en verwend worden. Jarig en geslaagd dat mag gevierd worden!!
Na de overtocht, in een warm en bedrukt landschap, hadden we al snel een run op het water en ons fruit gemaakt. Dieper in de Betuwe werd het warmer en bedrukter mijn handen en voeten raakten opgezet,…………..het enige wat ik kon bedenken is gaan liggen met de beentjes omhoog. We vonden een zak pruimen a €1,00 , een schaduwrijk plekje, een wakende hond ACHTER het hek, we goten de laatste slokken water binnen en zijn gaan liggen gewoon met de benen omhoog. En dan ondertussen wat kletsen, wat soezen en vooral genieten van de voorbijtrekkende wolken, de zwoele wind over je huid en de zachte geuren van het land…………..
De benen reageren goed en het laatste stuk gaat voortreffelijk, tevens omdat we weten op de plaats van bestemming een heerlijke douche is en een lekker BBQ wordt voorbereid voor ons en vele andere onverwachtse gasten.
Heerlijk om zo de activiteiten van het leven met elkaar te combineren……Ik wil meer!!

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*