Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

De week van de oefentherapie

WVDOEF
Hoe is jouw houding?
Drukt jou houding een groot vraagteken of uitroepteken uit, straalt het een flexibel geheel of in zijn achteruit staan uit?
Dit is wat ik mensen wel eens voor leg en ik laat ze daarbij in de spiegel kijken naar de zijkant van het lichaam, “En profile” zoals dat zo mooi heet. En zowaar de meeste mensen kunnen dan ook naar hun profiel kijken en soms voor het eerst zien wat ze in met hun houding uitdrukken. Dat is de eerste stap in de goede richting. Als je niet weet hoe je er nu in staat wat moet je dan veranderen, waar moet je dan aan werken.
Ik hoop vandaag en de volgende dagen van deze week veel leuke nieuwe mensen te ontmoeten met wie ik een kleine stap vooruit kan gaan zetten in de weg die zij willen inslaan. Hen supporten en toejuichen en als het nodig is, even geforceerd de eigen kracht laten voelen, om vast te ervaren dat elke stap vooruit er een in de goede gewenste richting is.
003

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*