Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

De sap vastenkuur

Elk jaar in het voorjaar doe ik een vastenkuur, het ene jaar een sap vasten kuur van 10 dagen het andere jaar een citroen sapkuur. De voorjaar of krokus vakantie is voor mij de ideale tijd, het grootste deel van de winter is achter de rug en mijn lichaam kan dan wel een flinke reiniging gebruiken.
Dit jaar echter heb ik het om een heel aantal redenen niet gedaan en daar heb ik afgelopen week de rekening van gepresenteerd gekregen. Een flinke griep, gestart op vorige week zaterdag en gister zaterdag was ik zo ver op de been, dat ik naar de winkel kon gaan om mijn spullen voor de sapvastenkuur te gaan halen. Afgelopen week heb ik nauwelijks vast voedsel tot mij genomen, mijn darmen zijn al schoon en leeg, de overgang naar volledig sappen lijkt dus makkelijk. sapvasten1 Dit gaat mij ondersteunen tot gezond herstel en nieuwe energie. Echter na een dag heb ik het zo koud tot op het bot toe koud dat ik de verleiding niet kan weerstaan een handvol blauwe bessen en een halve banaan te eten. Ik kruip onder de wol en geniet van het vaste voedsel in mijn buik in de volle overtuiging dat als ik deze voeding even vast kan houden ik de rest van de sapvastenkuur gewoon ga afmaken. Nog geen 2 uur later voel ik me warm voldaan en sterk…..Ik wist het Ik kan het en ik doe het.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*