Gezond vanuit de kern

……….. over vanalles om………. ……….. lichaam en geest………. …………. vanuit de kern………… .in beweging te zetten richting: …… positief gezond gedrag…… …….. gezond omgaan met…….. ………… gezond blijven…………. …………… gezond zijn …………..

E-moties

3 april 2015 door Jolande

Wanneer je veel beweegt, wordt een gedeelte van je hersenen actief dat negatieve emoties remt. Daarom kan bewegen onder andere helpen tegen werkstress!
735f01fb302c9b13dfe28f8b22d8a47eYmlvIHJlY2h0ZXIgaGVyc2VuaGVsZnQgbGlua2VyIGhlcnNlbmhlbGZ0IHdlcmtpbmcgZnVuY3RpZS5qcGc=
Maar ook bij in de put zitten, somberte, lusteloosheid. Ga eens een andere keer reageren op je gevoel uit het! net zoals je dit zou doen als je blij bent, of vrolijk. Mag ook d boosheid naar buiten komen in woorden: Goh ik maak me boos. Dit vind ik niet leuk. Hier raak ik gespannen door……alleen al het uitspreken, aan jezelf en je omgeving toegeven is de eerste stap naar de oplossing.

Gepost in Houding | Geen Reacties »

Reageer

*

Gezond vanuit de kern

Informatie