Gezond vanuit de kern

……….. over vanalles om………. ……….. lichaam en geest………. …………. vanuit de kern………… .in beweging te zetten richting: …… positief gezond gedrag…… …….. gezond omgaan met…….. ………… gezond blijven…………. …………… gezond zijn …………..

Zelfherstellend vermogen

23 juni 2016 door Jolande

Dieren hebben in vergelijking met mensen slechts 50% van de tijd nodig om te herstellen bij vergelijkbare letsels. Zij gebruiken geen ijs, geen medicijnen, geen isokinetische machines en computers. Zij herstellen functioneel door te luisteren naar signalen van het lichaam en die functies weer uit te oefenen, welke noodzakelijk zijn voor functioneel herDierenEllecomdec2015 (1)stel. Ik heb het dan uiteraard niet over de dieren in de dierentuin en in en rond ons huis, deze dieren worden net als onszelf vaak te pas en te onpas behandeld omdat wij mensen denken dat het zielig is een herstel proces rustig en langzaam te laten verlopen.

Gepost in Houding | Geen Reacties »

Reageer

*

Gezond vanuit de kern

Informatie