Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

voorgedragen: “Parels”

Afgelopen weekend 23-03-2019 had het koor Vocal Tour uit Castricum een concert. Omdat we over water in allerlei vormen zongen kreeg het concert de titel: Water beweegt. Tijdens de voorbereidingsperiode herinnerde ik mij een gedicht Parels dat ik jaren terug schreef ( mei 2007) en dat perfect binnen dit thema zou passen. Aan de concertcommissie heb ik voorgesteld mijn gedicht voor te dragen. Dit is opgepikt en ik heb het gedaan. Wat voelde dat fijn om te doen en wat zag ik veel mensen in de zaal die geraakt werden, zich er in herkende. Ook de recensent Dhr. Cees Brugman laat zien dat hij onder de indruk was, dat geeft mij toch ook weer een gevoel een parel te hebben ontvangen. DANK!

Water beweegt concert VocalTour Castricum

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*