Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Training-PPEP4ALL

Met het groepswerk, dat ik doe samen met psycholoog Joy Boelens in onze HSP groepen, heb ik ontdekt dat ik groepswerk erg uitdagend, fantastisch en stimulerend vind voor mezelf, voor mijn co-trainer en voor onze klanten. Dit was voor mij aanleiding om de PPEP4ALL trainers opleiding te volgen. 
Het bijzondere van deze training is het concept waarin de mens met de chronische ziekte in zijn kracht gezet wordt en ook de mantelzorger of partner volgt een training waarin ook zij/hij gesteund en gesterkt wordt in zijn/haar taak. Eigen kracht versterken binnen de sociale context dat is wat mij hierin aanspreekt en versterkt in mijn eigen visie op zorg en missie voor zorg.
Gerelateerde afbeelding

Ik hoop dit dan ook na de zomer te kunnen gaan inzetten in mijn werk voor de chronisch pijn patiënt en zijn /haar partner. Heeft u nu al interesse kijk vast hier voor achtergrond informatie en meld u vast aan bij mij PPEP4ALL!