Gezond vanuit de kern

……….. over vanalles om………. ……….. lichaam en geest………. …………. vanuit de kern………… .in beweging te zetten richting: …… positief gezond gedrag…… …….. gezond omgaan met…….. ………… gezond blijven…………. …………… gezond zijn …………..

Mijn handen

7 januari 2018 door Jolande

Nu mijn been gebroken is en ik even rust pas op de plaats moet maken komt het werk van mijn handen op allerlei manieren tot uiting.

Zachtjes strelen mijn handen mijn gekwetste been eerst voorzichtig en onderzoekend, nu steeds meer intens voelend en weet ik de juiste aanraking, streling en druk te geven. Mijn been reageert wordt warm zacht levendig. ik weet dat het helpend en helend is.

Ook zijn mijn handen actief, nu bijv achter de pc, schrijven, redigeren en ontwikkelen van mijn training en mijn website. Wat fijn dat ik daar nu de rust voor heb en dat mijn handen gewoon doorgaan en wel extra inzetbaar lijken.

Verder ben ik creatief aan het haken geslagen, een beer, een muis, grappig om te doen en wie weet kan ik daar strak iemand anders mee blij maken.

Ik ben blij met mijn handen en bewust laat ik mijn handen geven wat ik nodig heb en ontvangen wat ik nodig heb, zodat mijn been snel kan herstellen.

Sta jij wel eens stil bij jouw handen? Hoe jouw handen de taken uitvoeren? Met welke overtuiging en intentie gebruik jij je handen?
Jouw handen hebben jou vast ook veel te vertellen, voel hoe je ze gebruikt, wat ze geven wat ze ontvangen, open ze,  kijk er naar en geniet ervan.

 

Gepost in Lichaamstaal, Oefeningen | Geen Reacties »

Reageer

*

Gezond vanuit de kern

Informatie