Gezond vanuit de kern

……….. over vanalles om………. ……….. lichaam en geest………. …………. vanuit de kern………… .in beweging te zetten richting: …… positief gezond gedrag…… …….. gezond omgaan met…….. ………… gezond blijven…………. …………… gezond zijn …………..

Nieuwe ontwikkelingen

8 december 2017 door Jolande

Op mijn pad ben ik Joy Boelens tegen gekomen en met haar ga ik binnenkort januari 2018 een leergroep voor hoog sensitieve personen, HSP starten. Hoog sensitief zijn wordt nog vaak als een handicap gezien, juist door degenen die het betreft. In de leergroep  zal men helder krijgen dat je de gemeende handicap kunt veranderen in jouw eigenwijsheid, met jouw verfijnde zenuwstelsel leren afstemmen op wat je nodig hebt om jouw HSP te benutten als inspiratiebron en ondersteuning. Weer een stap op de gezond vanuit de kern weg . Met dit nieuwe logo geef ik hier vorm aan.

Na 1 jaar stevig bezig te zijn geweest met vooral netwerken voor NCP-NH en daar stevige stappen in te hebben gezet, vond ik bovenstaande een mooi ontwikkeling op mijn pad. Het Netwerk Chronsich Pijn bestaat inmiddels 5 jaar en vanaf 2013 ben en blijf ik op allerlei manieren actief voor het netwerk omdat ik op deze manier mijn vak stimuleer op een hoger niveau te komen.

Ook ga ik binnenkort een nieuwe uitdaging aan: aan tafel zitten met verschillende mensen uit Heliomare, Rode Kruis Ziekenhuis, de huisartsen vereniging MiddenKennemerland om vorm te geven aan de toekomstige HealthDeal Chronisch Pijn. Heb ik de penningen geheel op orde en begint de werkgroep Multi Disciplinair Samenwerken al aardig vorm te krijgen. Wat vind ik het toch fijn als ik zo door mag lopen op mijn levenspad.

 

Gepost in Beweging, Oefentherapie, Zijn | Geen Reacties »

Reageer

*

Gezond vanuit de kern

Informatie