Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Huidige activiteiten

made by Merel Breedveld

 

In oktober 2017 leer ik Joy Boelens kennen,  zij begeleidde in het verleden al mensen met HSP zowel individueel als in een groep. Vanaf voorjaar 2018 gaan wij samen de leergroepen HSP begeleiden. Eerder deed Joy dit met collega Inge Berkhout van haar heb ik het lichaamswerk deel overgenomen en daar ga ik mijn eigen invulling aan geven binnen de leergroep.

 

 

Sinds mei 2013 ben ik aangesloten bij het Netwerk Chronisch Pijn.  In de praktijk jaren die daar op volgen heb ik veel chronisch pijn patiënten volgens dit protocol mogen begeleiden. Met enthousiasme voor mijn oorspronkelijke vak oefentherapie en dit unieke protocol heb ik besloten na mijn werk nog steeds chronisch pijn patiënten te begeleiden. Tevens ben ik in de organisatie van dit netwerk actief,  als penningmeester en organisator rond het Rode Kruis Ziekenhuis en Heliomare ook wel de regio Midden Kennemerland genoemd. Hier neem ik deel aan het ontwikkelen van het Stepped Care plan CP.

Laten we in vreugde elkaar helpen

 

De samenwerking die ik nu ervaar bij de oefentherapeuten onderling en de samenwerking met diverse andere specialismen helpen mij mijn enthousiasme vast te houden. Laten we in vreugde elkaar blijven stimuleren en inspireren.

Verdere inspiratie haal ik uit de lange afstandswandelingen die ik maak met o.a. mijn man of wie op mijn pad komt, de groenten-kruidentuin groep, de wijk waar ik woon, de muziek die ik zing, de ritmes die ik dans, de boeken uit de bibliotheek en vooral de mensen die ik ontmoet.

 

 

Inspiratie bronnen:
Fred van Beek
Biodanza
Peter Pollet

Interessante links
Oefentherapie vanuit de kern
Cesar therapie
Netwerk Chronische Pijn
Reuma in Beweging vzw
eCompanies – Flextherapiën
Bewegen startpagina