Gezond vanuit de kern

……….. over vanalles om………. ……….. lichaam en geest………. …………. vanuit de kern………… .in beweging te zetten richting: …… positief gezond gedrag…… …….. gezond omgaan met…….. ………… gezond blijven…………. …………… gezond zijn …………..

Huidige activiteiten

Sinds mei 2013 ben ik aangesloten bij het Netwerk Chronisch Pijn.

In de praktijk jaren die daar op volgen heb ik veel chronisch pijn patiënten volgens dit protocol mogen begeleiden. Met enthousiasme voor mijn oorspronkelijke vak oefentherapie en dit unieke protocol heb ik besloten na mijn werk nog steeds chronisch pijn patiënten te begeleiden. Tevens ben ik in de organisatie van dit Netwerk actief,  als penningmeester en organisator rond het Rode Kruis Ziekenhuis en Heliomare ook wel de regio Midden Kennemerland genoemd.

Laten we in vreugde elkaar helpen

De samenwerking die ik nu ervaar bij de oefentherapeuten onderling en de diverse andere specialismen helpen mij mijn enthousiasme vast te houden. Laten we in vreugde elkaar blijven helpen en inspireren.

Verdere inspiratie haal ik uit mijn wandelingen, de groenten-kruidentuin groep, de wijk waar ik woon, de muziek die ik zing, de boeken uit de bibliotheek die ik lees en vooral de mensen die ik ontmoet.

 

Inspiratie bronnen:
Fred van Beek
Biodanza
Peter Pollet

Interessante links
Oefentherapie vanuit de kern
Cesar therapie
Netwerk Chronische Pijn
Reuma in Beweging vzw
eCompanies – Flextherapiën
Bewegen startpagina

 

Gezond vanuit de kern

Informatie