Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Van praktijk naar ……

Momenteel (januari2018) ben ik m.n. actief als penningmeester, organisator van het Netwerk Chronische Pijn in Noord Holland en neem ik deel aan de Health Deal CP in Midden Kennemerland.

Geschiedenis van mijn praktijk:
Nov. 2016 verkocht ik de praktijk aan mevrouw Danielle Groen, de huisvesting blijft in de Kern, Overtoom Castricum. Bereikbaar via 0251-656370 of op deze site.

Augustus 2007 verhuizing naar de Kern, Overtoom 15 te Castricum en de praktijk krijgt een pakkender naam: Oefentherapie vanuit de kern, meer kenmerkend voor mijn manier van werken, kernachtig! is wat ik veelal van patiënten terug hoor.

Juli 1984 praktijk aan huis op de Breedeweg te Castricum.

Maart 1982 start Praktijk Oefentherapie Cesar in Geesterhage te Castricum.

Tijdens mijn werkende periode ben ik gestart als waarnemer in verschillende instelling totdat ik na ongeveer 2 jaar wist dat ik een eigen praktijk wilde en die gestart ben in Castricum. De regelmatige langdurige waarnemingen ben ik met veel plezier blijven doen, om zodoende naast mijn eigen praktijk te ervaren hoe collega’s allerlei zaken oppakten en om te voorkomen dat mijn eigen therapieland te klein bleef. Ik bedank nogmaals collega als Era, Wietske, Margreet, Hamid, Jos, Erik, Ellen, Chris, Trea, Maartje voor het vertrouwen dat jullie in mij hadden.

Ik ben  oorspronkelijk opgeleid tot Oefentherapeut Cesar. In de jaren daarna heb ik mij verder ontwikkeld tot Ademtherapeut, Therapeutic Touch Therapeut en Chronisch Pijn therapeut. Ik volgde verschillende scholingen op gebied van parapsychologie i.v.m persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van mijn gevoeligheid waaraan wij nu de term Hoog Sensitieve Persoonlijkheid geven.

013Je bent op deze site terecht gekomen en je vraagt je vast af wat ik jou te bieden heb. Wat ik kan en doe, is jou begeleiden van klacht naar kracht. Jouw blijvende of steeds terugkerende klacht heeft ergens diep in jou een oorzaak, het is jouw manier hoe je mee omgaat, die bepaald of een klacht overgaat of blijft. Om jouw klacht geen remmende factor meer te laten zijn in jouw leven, werk en relaties begeleid ik jou op zoek naar jouw kern, je eigen energie en kracht, je innerlijke motivatie om van daaruit te revalideren, op te bouwen en verder te gaan.

Lees ook verder op cesar-therapie.