Gezond vanuit de kern

……….. over vanalles om………. ……….. lichaam en geest………. …………. vanuit de kern………… .in beweging te zetten richting: …… positief gezond gedrag…… …….. gezond omgaan met…….. ………… gezond blijven…………. …………… gezond zijn …………..

Wie ben ik……………..

Jolande foto gemaakt door Laura Baas Als dochter, vrouw, moeder, aardbewoonster ben ik in continue beweging, op zoek naar de kern van het bestaan, in balans met mijn eigen waarden.

Met mijn beroep oefentherapeut Cesar op zak heb ik mij in de loop der jaren ontwikkeld van basis oefentherapeut tot volwaardig therapeut op gebied van adem, ontspanning, motorische ontwikkeling en tevens als gesprekspartner, bewegingscoach, netwerker en inspirator.

Naast de opleiding oefentherapie Cesar ben ik opgeleid ademtherapeut, therapeutic touch therapeut, kinderoefentherapeut en ben ik coach voor mensen met Chronisch Pijn.

Op mijn bestaande site Cesar therapie krijg ik van collega’s en cliënten veel positieve feedback.
Omdat ik mijn cliënten op verschillende manieren benader en aanmoedig om hun eigen weg te ontdekken naar verandering in omgaan met klachten en omdat ik van schrijven houd, heb ik besloten om naast mijn Cesar website, een site te creëren waar ik columns kan schrijven over
…………alles wat lichaam en geest gezond maakt ………vanuit de kern.

Ik kan op deze site vanuit een ruimere jas schrijven:

  • Over de dagelijkse dingen waar ik als zoekend mens tegenaan loop.
  • Over ervaringen die mij helpen om zodoende een ander te inspireren.
  • Over visie en gedachten rond de kern van ons zelf, het “eigen” wijze IK.

Uiteraard, hoop ik dat het voor de lezers een bron van inspiratie kan zijn, dat het lezen van mijn columns, een ander een stapje dichter bij zijn eigen KERN brengt.

Een deel van mijn columns staan ook op de site van Zonh.nl

TIP: Lees aandachtig, wees geboeid en reageer zonder dat het mij of andere lezers vermoeid, alleen vol vertrouwen kan feedback bouwen.

Gezond vanuit de kern

Informatie